Sommardäck 2023 – sommardäck rea!

Köp sommardäck till oslagbara priser online, vi listar butikerna som har sommardäck rea!

POPULÄRA DÄCK

Dunlop är ett av världens mest kända däckmärken, grundat 1890 av John Boyd Dunlop. Dunlop uppfann innerslangen år 1888 när hans son började cykla.

Michelin sommardäck har funnits i Sverige sedan 1921 då det var året som Nyman & Schultz fick en visit av en man vid namn Monsieur Clouet. Han var här i Sverige på uppdrag av Michelin, för att se till att en försäljning av däck från företaget skulle organiseras och etableras. 1922, alltså året efter så startade Nyman & Schultz en speciell Michelin-avdelning. Ett par år senare, 1927, så hade verksamheten expanderat rejält och man bildade Michelin Gummiringar AB. 2003 bytte man namn på företaget till Michelin Nordic AB i samband med att man gjorde en omorganisation.

År 1871 grundades det svåruttalade företaget Continental-Caoutchouc & Gutta-Percha Compagnie. Genom att tidigt samarbeta med kemisten Adolf Prinzhorn lyckades man skapa däck och andra gummibaserade produkter av mycket hög kvalité. Detta resulterade i att man var det ledande företaget i Tyskland inom detta område i slutet av 1800-talet. Redan fyra år efter att företaget grundades var det 250 anställda vilket tydligt visar på en extremt snabb utveckling.

Här kommer vi lista butikerna med de bästa priserna på Sommardäck 2023!

Prenumerera
Notify of
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments