De bästa yoga apparna – Vilka är de bästa yoga apparna?

de bästa yoga apparna

Yoga är en av de aktiviteter som vem som helst kan utföra ganska enkelt och nästan var som helst. Så vilka är de bästa yoga apparna?

För att hjälpa dig hitta rätt yoga app för dina behov såg vi letade genom utbudet både högt och lågt årets bästa yoga app. Vi testade innehållet samt innehållskvaliteten, tillförlitligheten samt recensionerna hos respektive app-leverantör.

Daily Yoga

Daily Yoga app

iPhone betyg: 4,8 stjärnor
Android betyg: 4,8 stjärnor
Pris: Gratis med köp i appen

Yoga appen för nybörjare till mer avancerade användare, här hittar du hundratals klasser och asanas i yoga appen Daily Yoga.
Med steg-för-steg-instruktioner blir du guidad genom varje rörelse, och du kommer också att lära dig hur du på ett säkert sätt bemästrar utmanande poser som full split och axelställningar.

Appen innehåller mer än 50 träningsplaner som hjälper dig att komma i form med yoga, ett globalt community för att förbli motiverat och regelbundet uppdaterat innehåll.

Pocket Yoga

Pocket Yoga app

iPhone betyg: 4,7 stjärnor
Android betyg: 4,3 stjärnor
Pris: 30 kr

Denna app är som att ha en yogainstruktör i fickan, tack vare detaljerade röst- och visuella instruktioner som guider dig genom varje övning och varje andetag. Över 200 vackert illustrerade bilder visar rätt hållning och en inkluderad ordbok beskriver övningar och tekniker med olika poser.
Välj mellan 27 sessioner designade av erfarna yogainstruktörer, var och en med varierande längd och svårighetsgrad.

Simply Yoga

Simply Yoga app

iPhone betyg: 4,7 stjärnor
Android betyg: 4,6 stjärnor
Pris: Gratis

Simply Yoga håller det väldigt enkelt men bara några få sessioner och flera poser. Välj mellan 20, 40 eller 60 minuters träning, eller kör mer än 30 yogaposer med hjälp av videoinstruktioner.

Down Dog

Down Dog app

iPhone betyg: 4,8 stjärnor
Android betyg: 4,9 stjärnor
Pris: Gratis med köp i appen

Yoga appen med mer än 30 000 konfigurationer! Denna trevliga app har en 3-dagars introduktion till yoga och praxis specifikt utformade för att stärka och sträcka ryggen. Använd den betalda Boost-funktionen för att rikta in sig på 12 olika träningsområden och välj bland sju olika yogainstruktörer så att du får vägledning av en röst som verkligen fungerar med dig.

Yoga Studio

Yoga Studio app

iPhone betyg: 4,6 stjärnor
Android betyg: 4,0 stjärnor
Pris: Gratis med köp i appen

Denna allt-i-ett-yoga- och meditationsapp har över 130 videor och meditationer från 5 till 60 minuter. Ett noggrant urval innebär att du alltid kan hitta rätt övning och klass, appen låter dig också bygga dina egna klasser ”pose by pose”. Sök snabbt i klasser baserat på intensitet, förmåga och varaktighet, eller bläddra bland de färdiga klasserna.

Prenumerera
Notify of
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments