Stayhard rabattkod – 150 kr i rabatt.

Stayhard rabattkod
Stayhard rabattkod

Stayhard rabattkod. Stayhard brinner för stil. Deras viktigaste uppdrag här på planeten är att se till att du ska hitta kläder som du älskar och som matchar din livsstil. Gå loss bland 200 varumärken och hitta dina favoriter.

I ett decennium har de jobbat stenhårt för att erbjuda schyssta kläder och inspirera killar till att våga gå sin egen väg och det kommer vi fortsätta med. Stayhard är grymt stolta över ett råbra utbud som består av kläder, accessoarer, skor, grooming-produkter och träningskläder från både välkända varumärken och dessutom en rad av nya schyssta märken. Kundnöjdhet är otroligt viktig för Stayhard. För att alla Stayhards kunder ska känna sig trygga är de så klart medlemmar i Svensk Distanshandel och Trygg E-handel. Stayhard Kundservice hjälper dig via telefon, mail eller chatt med både frågor och tips.

Fördelar med Stayhard:

Fri retur
Snabba leveranser
Aktuella och starka kampanjer varje vecka.
Märken som Studio Total, Calvin Klein, Levi’s, Hugo Boss, Lyle & Scott, G-star och Morris.

Stayhard Rabattkod

150 kr vid köp över 999 kr
Rabattkod

150 kr vid köp över 999 kr *Villkor (KBK150): Gäller 1 gång/kund. T.o.m. 2020-12-31. Kan inte kombineras med andra erbjudanden eller prissänkta varor. Gäller ej vid köp av presentkort. Några varumärken omfattas inte av rabatten.

More Less
Utgången 2020/12/31
LinkedIn
Rabattkod

Få 20% rabatt på dyraste produkten med Stayhard kampanjkod

 
More Less
Utgår inte
LinkedIn
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments