Rabattkod Simple Feast

Simple Feast Rabattkod

Simple Feast

VÅR VISION
Simple Feast´s vision är att driva fram världens framgångar mot hälsosam och hållbar mat genom smak, kvalitet och bekvämlighet för våra konsumenter. Valet att fokusera på enbart växtbaserad mat är vårt sätt att bidra till miljöaktivism. Genom detta val gynnar vi planeten samtidigt som vi tillför rätt typ av mat till våra egna kroppar. Vi tror på att framtiden är växtbaserad, men vi tror också på att göra hälsosamt ätande så enkelt och engagerande som möjligt. Du behöver aldrig igen komma hem och fundera på vad du ska äta till middag eller känna dig stressad av tiden när det alltid finns en utsökt, hälsosam maträtt som väntar på dig i kylen. Istället för att spendera tid och ansträngning i köket, gör plats i kalendern för det som verkligen betyder något: spendera kvällarna med vänner och familj.

VÅR PRODUKT
Tre huvudsakliga aspekter av vår produkt:

Bekvämlighet: Leverans direkt till dörren, och maten kräver endast 10 minuter av förberedelse. Varje meny kan vi sammansatt till en färdigställd maträtt inom tio minuter eftersom de flesta ingredienserna redan har förberetts eller tillagats.

Smak & kvalitet: Varje meny designas av våra mycket erfarna kockar tillsammans med våra dietister, de bevarar de smaken, kvaliteten och håller värdet av näring vid åtanke. Alla våra ingredienser är 100% organiska, säsongsanpassade och övervägande växtbaserade.

Hållbarhet: All vår inpackning, från kylning till själva matförpackningen, är biologiskt nedbrytbara. Vi strävar efter att minimera vårt ekologiska fotavtryck, inte bara genom maten vi äter utan även hur vi paketerar vår mat – helt enkelt inget matavfall.

Varje tisdag levererar vi en box hem till dig, som innehåller in komplett middag för tre kvällar. Du kan välja mellan vår vegetarianska eller vår veganska meny, och välja hur många portioner du vill ha. Du behöver inte ens vara hemma för att ta emot leveransen. Våra boxar är anpassade för att hålla ingredienserna kylda tills du kommer hem.

Simple Feast Rabattkod

Rabattkod

25% rabatt på 4 första leveranserna! Gäller endast nya kunder

More Less
Utgången 2020/01/31
LinkedIn

Kod att ange i kassan
Rabattkod
10% rabatt för nya kunder! Gäller endast för nya kunder
More Less
Utgången 2020/10/18
LinkedIn

1 Comment
flest röster
nyast äldst
Inline Feedbacks
View all comments
Rabattkod
3 years ago

Perfekt rabattkod som fungerar