Fortum eurobonus – 13 000 SAS Eurobonus Extrapoäng.

Fortum eurobonus
Fortum eurobonus

Fortum eurobonus – 13 000 SAS Eurobonus Extrapoäng

Fortum eurobonus – 13 000 SAS Eurobonus Extrapoäng. Du får 10 000 välkomstpoäng direkt och därefter 250 extrapoäng varje månad, så länge du är kund hos Fortum.

Fortum är ett ledande energibolag som utvecklar och erbjuder våra kunder lösningar inom el, värme, kyla, återvinning och avfallshantering. Fortum tillhandahåller också tjänster för andra företag i energibranschen.

Mer än ren energi

Du förväntar dig antagligen att din el ska vara fossilfri. De flesta elbolag erbjuder det och det är utmärkt. Men det är inte tillräckligt. Därför gör Fortum mer.

Som kund hos Fortum kan du vara säker på att alltid få ren energi till ett konkurrenskraftigt pris. Men du blir också en del av en större förändring. Fortum gör det genom att minska utsläppen, utveckla förnybar energi och nya innovationer, förbättra återvinning och påskynda övergången till eldrivna transporter. Bland annat.

Fortum delar din oro kring klimatförändringarna – därför agerar de här och nu. För en bättre framtid. Följ med Fortum på resan och bli en del av förändringen mot en renare värld.

Varför Fortum?

Hos Fortum får du alltid ren energi till ett konkurrenskraftigt pris. Det garanterar Fortum! Och på köpet kan du alltid förvänta dig utmärkt service och rådgivning när du än behöver den.

Men den främsta anledningen att välja Fortum är att du blir en del av en större förändring mot en renare framtid. Fortum gör det genom att minska utsläppen, utveckla förnybar energi och nya innovationer, förbättra återvinningen och påskynda övergången till eldrivna transporter. Bland annat.

Prenumerera
Notify of
1 Comment
flest röster
nyast äldst
Inline Feedbacks
View all comments
Johan
1 year ago

Fortum sas eurobonus <3 perfekt!!