Fello.se: Flexibla och prisvärda mobilabonnemang – Årets Mobiloperatör 2024

Fello.se är en mobiloperatör som erbjuder flexibla och prisvärda mobilabonnemang för alla. Oavsett om du är student, senior eller under 18 år, eller om du helt enkelt vill ha ett schysst abonnemang med fria samtal, sms och mms, har Fello något för dig. Fello har ingen bindningstid eller uppsägningstid, vilket innebär att du kan byta abonnemang när du vill. Du stannar hos Fello för att du vill, inte för att du måste!

Fello har nyligen blivit utnämnd till ”Årets Mobiloperatör 2023” av Telekomnyheterna & Nordic Bench på Telekomgalan. Detta pris visar att Fello har nöjda kunder som uppskattar deras service, villkor och täckning. Fello använder sig av Telias nät, vilket har den bästa täckningen i Sverige. Du kan alltså surfa, ringa och skicka sms var du än befinner dig utan problem.

Just nu har Fello en generös kampanj där du får dubbel surf i deras mest populära abonnemang. Det betyder att du får dubbelt så mycket surf för samma pris. Kampanjen pågår fram till den 31 maj 2023, så det är ett bra tillfälle att beställa ditt abonnemang idag! Dessutom kan du spara upp till 25 GB surf varje månad om du inte använder upp allt. Det är perfekt om du vill ha extra surf under semestern eller om du vill dela med dig till någon annan.

När du reser inom EU eller EES kan du använda ditt abonnemang precis som hemma utan extra kostnader. Hos Fello finns fri roaming, så du behöver inte oroa dig för höga räkningar när du kommer hem. Dessutom kan du behålla ditt gamla nummer när du byter till Fello, vilket gör att du slipper meddela alla dina kontakter om ett nytt nummer.

Fello är mer än bara en mobiloperatör, det är en fello. En fello bryr sig om sina kunder, lyssnar på deras önskemål och hjälper dem när det behövs. Du kan alltid kontakta Fellos kundservice via telefon, e-post eller chatt om du har några frågor eller problem. Deras kundtjänst är trevlig, kunnig och snabb på att svara.

Så varför vänta? Bli en fello idag och upplev skillnaden! Besök Fello.se och beställ ditt mobilabonnemang nu!

Prenumerera
Notify of
1 Comment
flest röster
nyast äldst
Inline Feedbacks
View all comments
Johan G
9 months ago

Fello är riktigt grymma