Fello erbjudande

fello erbjudande
Detta inlägg är en annons och innehåller annonslänkar.

Mobilabonnemang Fello

Fello erbjuder mobilabonnemang med bra priser, schyssta villkor (ingen bindningstid!) och en tillgänglig kundservice. Vi har inte kunder – vi har fellos. Fello är en kompis i mobildjungeln!

Säg hello till sunt förnuft och schyssta villkor! Våra mobilabonnemang är flexibla, lätta att förstå och vi har ingen bindningstid. Hos Fello stannar du för att du vill, inte för att du måste. Välkommen till gänget, fello!

Vi ligger i topp på omdömescommunityn Trustpilot. Vi har ett varumärke som våra fellos litar på och tycker om!

  • 3 MÅNADER TILL HALVA PRISET
  • ALLTID FASTPRIS
  • ALDRIG BINDNINGSTID – lätt att pausa, byta eller säga upp
  • BEHÅLL DITT NUMMER
  • OANVÄND SURF SPARAS
  • VÅRA FELLOS KAN BETALA MED KORT, UTAN KREDITUPPLYSNING

Mobilabonnemang student

Till dig som är student eller äldre än 55 år har vi tagit fram några abonnemang som är extra prisvärda. Alla våra mobilabonnemang har fria samtal, SMS och MMS, men du får kort och gott mer surf för pengarna. Även du som förälder kan beställa detta abonnemang till ditt barn som är under 18 år.

Fello Trustpilot
Fello Trustpilot

Mobilabonnemang billigt

Alla abonnemang har fria samtal inom Sverige och fria SMS och MMS från Sverige till hela världen. Vi lovar att aldrig ha bindningstid eller uppsägningstid. Hos Fello stannar du för att du vill, inte för att du måste!

Mobilabonnemang telias nät

Fello går i Telias nät och har tillgång till hela Telias 2G-, 3G- och 4G-nät. Med hjälp av Telias täckningskarta kan du söka på kommun, ort, gata och postnummer för att kontrollera hur nätet ser ut där du befinner dig. Täckningskarta

Deal
Deal

Klicka på länken för att komma till Fello.

More Less
Utgår inte
LinkedIn


0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments