Box Experience erbjudande & Box Experience rabattkod!

Box Experience rabattkod

Med en Box Experience rabattkod kan du handla på Box Experience lite billigare. Box Experience vill göra det enkelt att köpa en upplevelse antingen till dig själv eller ge bort en upplevelsepresent, köp box experience Stockholm, box experience Göteborg eller box experience Malmö.

Box experience sturebadet

Vardagslyx – Spadag för två med Box experience Sturebadet i Stockholm.
Välkommen till en spadag i Sturebadets vackra omgivningar i centrala Stockholm! Här får ni tillgång till den 29-gradiga bassängen inredd i vacker jugendstil. Sturebadet spa har både ång- och torrbastu, hydromassagebad och en underbar spa-avdelning med aromarum, upplevelsedusch och relax. 

I upplevelsen ingår lån av handduk, badrock och tofflor. I duschen och omklädningsrummet får man ta del av Kerstin Florians lyxiga hudvårdsprodukter. 

Köp upplevelsen Vardagslyx – Spadag för två på Sturebadet i Stockholm, till dig själv eller för att ge bort som uppskattad present!

Box experience omdöme

Reco
Reco omdöme

Box experience helikopter, upplev en helikoptertur över Stockholm!

Sveriges huvudstad Stockholm är helt unikt i sitt slag vad gäller dess rikedom av vatten och grönska. På marken kan det vara svårt att förstå att i stort sett hela staden är uppbyggd på öar, men när du flyger helikopter över Stockholm blir bilden glasklar. En helikoptertur över huvudstaden är en otroligt rolig och spännande upplevelse som du har med dig i minnet för resten av livet!

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments