Beställa tårta online, beställa tårta med bild!

Beställa tårta online

Beställ tårta online till samma pris som konditorn och beställningen är superenkel, oavsett om det är till födelsedagen eller till kontoret.

Nu är det superenkelt att beställa tårta – i hela Sverige! 

Cake it easy kan du beställa tårtor direkt från ditt lokala konditori. Samarbetar med konditorier och bagerier i hela Sverige och du väljer själv om du vill hämta i butik eller få tårtan levererar till dörren. Superenkelt att skicka tårta till någon annan – en tårta är ju perfekt när du vill uppmärksamma någon du tycker om. Ladda upp en bild och förvandla prinsesstårtan till en rolig bildtårta – perfekt till födelsedagen, dopet eller konfirmationen. 

Samma pris – bara enklare 
Vi har samma pris som konditorn och beställningen är superenkel – oavsett om det är till födelsedagen eller till kontoret.

Skräddarsydd och lokal
Tårtorna skräddarsys för ditt tillfälle av den lokala konditorn. Du väljer själv bild, text och pynt som passar för anledningen.

Hämta själv eller få levererad
Du väljer själv om du vill hämta hos ditt närmaste bageri eller om du vill få tårtan levererad hem till dörren.

Cake it easy har blivit Nordens största webbportal för tårtor. Vi samarbetar med över 300 lokala konditorier och bagerier i Norge och Sverige, och har gjort beställning av tårtor superenkelt – för privatpersoner och företag. Varför göra tårtbeställning svårt, när du kan göra det enkelt och roligt?

1 Comment
flest röster
nyast äldst
Inline Feedbacks
View all comments
Lidya
9 months ago

Tack